Door Bram Horst op 8 maart 2015

Verbinding

Het is een aantal weken geleden dat wij als PvdA-fractie samen met de fractie van D66/GroenLinks opstapten bij een besloten vergadering. Feitelijk zijn we nog geen stap verder, sterker nog, ik krijg steeds meer het gevoel dat de kloof alleen maar groter wordt door recente ontwikkelingen.

Er wordt tot nu toe niet ingegaan op de argumenten die beide fracties op tafel gelegd hebben. Dat is in mijn ogen wel nodig om tot een oplossing te komen. Uitgangspunt van het huidige college, zo valt te lezen in het coalitieakkoord, is verbindingen zoeken en tegenstellingen overbruggen. Het wordt tijd om dit in de praktijk te brengen.

Ik zou daarnaast de voorzitter van de raad, burgemeester Inez Pijnenburg, willen oproepen ervoor te zorgen dat de gemeenteraad van Heerde weer een geheel wordt. Ik moet zeggen dat ik dat wel mis op dit moment. De burgemeester zou moeten proberen om ons, ondanks onze standpunten, te verbinden en oplossingen te zoeken. Uiteindelijk hebben we allemaal hetzelfde doel, het beste voor de burger van Heerde.

Bram Horst

Bram Horst

Bram Horst

Mijn naam is Bram Horst, 30 jaar en geboren en getogen in Heerde. In 2010 ben ik getrouwd met Jacqueline en samen hebben we sinds 20 juni 2013 een prachtige zoon, Mart. In het dagelijks leven ben ik verkoopleider bij Veldboeket Lektuur, hier verkoop ik boeken. In 2007 ben ik lid geworden van de PvdA

Meer over Bram Horst