23 augustus 2017

PvdA vraagt inbreng burgers voor verkiezingsprogramma

In maart 2018 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Voor het samenstellen van het verkiezingsprogramma van de PvdA Heerde wil de afdeling graag meer inbreng van burgers en organisaties uit de gemeente.

De tijd dat een paar leden samen het verkiezingsprogramma schreven is voorgoed voorbij. Dat past niet meer in een tijd waar mensen makkelijk digitaal kunnen communiceren en waar een directere inspraak gewenst is.

De politiek moet dicht bij de burgers staan, en dus vinden wij van de Partij van de Arbeid het belangrijk dat burgers en organisaties input leveren voor het verkiezingsprogramma. Zodat het ook echt een programma wordt van en voor de burgers!

Daarom wil de PvdA in  de gemeente Heerde iedereen de mogelijkheid bieden om punten voor het verkiezingsprogramma in te leveren. Binnen de partij wordt daarna beoordeeld of de punten passen in het gedachtegoed van de PvdA.

Reacties kunnen tot 4 september gestuurd worden naar de secretaris van de afdeling, R.Kwakkel. Email: grkwakkel@gmail.com.

Eind september zal er een open avond georganiseerd worden waar belangstellenden kennis kunnen nemen van het voorlopig verkiezingsprogramma.

 Blijf niet aan de zijlijn staan, word actief, doe mee!