Bram Horst lijsttrekker

Door Fractie op 22 december 2017

Bram Horst is voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 lijsttrekker namens de PvdA Heerde. Dit is besloten in de laatste ledenvergadering van 2017 van de PvdA afdeling Heerde. Bij de vergadering, waar veel leden aanwezig waren, werd ook de rest van de kandidatenlijst vastgesteld. Op plaats twee staat Ina Vijge en op plaats drie Annemiek Tigchelaar. Peter Mast staat op plek vier en op plaats vijf staat Ina Dijkstra, allen uit Heerde.

De 33-jarige Bram Horst uit Heerde is sinds 2010 raadslid en neemt nu, na twee termijnen als raadslid, de plek van vertrekkend fractievoorzitter Siebren Buist over. Ina Vijge, al langere tijd lid van de steunfractie, heeft expertise in zorgthema’s, een goede naamsbekendheid in onze omgeving en zit sinds 2014 in de commissie samenleving. Annemiek Tigchelaar is al langere tijd lid van de PvdA en keerde enkele jaren geleden weer terug naar haar roots, de Veluwe. Op plek vier staat Peter Mast. Hij is actief lid bij Toerclub Heerde en is al jarenlang lid van de PvdA. De vijfde plek wordt ingenomen door Ina Dijkstra, zij heeft deelgenomen aan de cursus Politiek Actief die o.a. georganiseerd werd door de gemeente Heerde.

In de ledenvergadering werd ook het verkiezingsprogramma vastgesteld. In het nieuwe jaar zal PvdA Heerde haar programma ‘Heerde maken we samen’ presenteren.