Door Bram Horst op 11 november 2015

Amendement schoolzwemmen verworpen

De fractie van de PvdA heeft bij de begrotingsbehandeling in de gemeenteraad een amendement ingediend t.b.v. een eenmalige stimuleringsuitkering Berghuizerbad. Het amendement werd echter verworpen.

De fractie wilde eenmalig een bedrag van €7.500 beschikbaar stellen uit de begroting van 2016 om het initiatief van Stichting Berghuizer te ondersteunen het schoolzwemmen in de gemeente weer op de kaart te zetten. De Stichting heeft hiertoe het initiatief genomen en probeert met sponsoren en een bijdrage van Oranjevereniging Maxima het schoolzwemmen weer te introduceren. De PvdA ondersteunt dit initiatief en zou graag zien dat de gemeente ook een bijdrage levert. Het amendement werd echter niet aangenomen doordat de coalitiepartijen CDA, CU-SGP en VVD niet instemden met het voorstel. D66-GroenLinks en GBP ondersteunden het amendement wel.

 

Bijlage: Amendement begroting zwembad

Bram Horst

Bram Horst

Mijn naam is Bram Horst, 30 jaar en geboren en getogen in Heerde. In 2010 ben ik getrouwd met Jacqueline en samen hebben we sinds 20 juni 2013 een prachtige zoon, Mart. In het dagelijks leven ben ik verkoopleider bij Veldboeket Lektuur, hier verkoop ik boeken. In 2007 ben ik lid geworden van de PvdA

Meer over Bram Horst